Toukokuun asiakastiedote

Korona -pandemia on jyllännyt Suomessa nyt lähes kaksi kuukautta ja vaikuttanut hyvin paljon yritysten toimintaan.  Valitettavasti mekään emme ole säästyneet epidemian taloudellisilta vaikutuksilta. Joudumme lomauttamaan työntekijöitämme touko-kesäkuun aikana. Pyrimme kuitenkin jatkamaan toimintaamme ja tarjoamaan palveluitamme niin hyvin kuin mahdollista poikkeusoloista huolimatta.

Muutokset aukioloajoissa

Heinäkuussa pidämme työterveyshuollon suljettuna kahden viikon ajan 13.7-26.7.2020. Tällä tavalla saamme resurssimme riittämään paremmin ja pystymme muina aikoina palvelemaan tehokkaasti.

Helatorstaina ja sen jälkeisenä perjantaina 21-22.5.2020 työterveyshuolto on kiinni.

Ovakon ja Simpeleen toimipisteet menevät kiinni juhannukselta ja avautuvat elokuussa viimeistään viikolla 34.

Uusia toimintoja   tekstiviestillä muistutus, työnantajan extranetpalvelu, PIRA

Olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme ja saimme nyt toukokuussa ajanvarauksen tueksi tekstiviesti muistutukset. Kaikkiin terveystarkastusaikoihin tulee asiakkaalle edellisenä päivänä muistutus tekstiviestillä.  Tällä hetkellä on ollut jonkin verran perumattomia aikoja, joista olemme laittaneet laskua asianomaiselle.

Toinen uusi palvelu, jonka olemme saaneet kehittämään yritysten ja työterveyshuollon välistä yhteistyötä on työnantajan extranetpalvelu.  Tämän palvelun avulla työnantajat voivat helpommin ilmoittaa meille ulkopuoliset sairauslomat sekä omalla ilmoituksella olevat poissaolot.  Näin olleen olemme paremmin tietoisia näistä poissaoloista.  Samalla palveluun voidaan kirjata uudet työntekijät sekä päättää työsuhteita.  Nämä kaikki toiminnot lisäävät merkittävästi myös tietoturvallisuutta.

Ottakaa yhteyttä yrityksenne omaan työterveyshoitajaan niin saatte kirjautumisohjeet ja -linkin palveluun.

Yrityksen ja työterveyshuollon yhteistyön kehittämiseen on myös PIRA-palvelu käytössämme. Tämän avulla yritys tekee riskienarvioinnin ja työterveyshuolto työpaikkaselvityksen samanaikaisesti yhteistyössä. Tästäkin saatte halutessanne omalta hoitajaltanne lisätietoa.

Hyvä huomioida, että yrityksenne nimetty työterveyshoitaja ja -lääkäri eivät ole aina tavattavissa, joten kiireellisissä ja välitöntä reagointia vaativissa asioissa yhteys ensisijaisesti ajanvaraukseemme 05-630 9600.

Yhteistyöterveisin ja aurinkoista kevättä toivottaen,

Tarja Miikki-Nikku

vastaava työterveyshoitaja