Tietoja meistä

Tarjoamme laadukkaita kokonaisvaltaisia työterveyspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille.

Kokonaisvaltainen työterveyshuoltomme pitää aina sisällään ennaltaehkäisevän lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työterveyspainotteisen yleislääkäritasoisen sairaanhoidon sekä asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti räätälöitynä ja yhteistyöverkoston tukemana toteutetun henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä edistävän toiminnan. Järjestämme myös ensiapukoulutusta.

Meillä on oma laboratorio. Kuvantamispalvelut ja erikoislääkärikonsultaatiot hankimme alueen palvelutarjoajilta yhteistyösopimuksin/ ostopalveluna. Työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämisessä teemme tiivistä yhteistyötä työfysioterapeutin ja työterveyspsykologin kanssa.

Meillä on käytössä Acute tietojärjestelmä, joka mahdollistaa kattavan raportoinnin ja toiminnan seurannan.
Pystymme takaamaan:

  • sujuvan ja nopean hoitoon pääsyn
  • työssä jaksamisen ongelmien ja kuntoututarpeiden varhaisen havaitsemisen
  • sairauspoissaolojen hallinnan

Toimintaperiaatteen mukaisesti toimimme non-profit-periaatteella eli emme tavoittele liikevoittoa; näin pystymme pitämään kustannukset edullisena.

Kaikessa työssämme korostuu ennalta-ehkäisevä ote ja hyvinvoinnin edistäminen.

Kuulumme valtakunnalliseen Suomen  Työterveys ry:een. Suomen Työterveys ry on yritysten yhteisten terveysasemien yli 30 paikkakunnan verkosto, jonka huollossa on 3300 yritystä ja niiden noin 90 000 työntekijää; sijoittuen näillä luvuilla Suomen neljän suurimman palvelutuottajan joukkoon.

Toimipisteemme sijaitsee Imatran keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Einonkatu 6.