Syystiedote

Syksy on saapunut. Meillä syksy on tuonut mukanaan muutoksia henkilökunnassamme. Työterveyshoitaja Mira Tiainen siirtyi syyskuun alussa uusiin tehtäviin.   Nyt syksyllä emme palkkaa hänen tilalleen uutta työntekijää, vaan jaamme yritykset meidän työterveyshoitajien kesken (Erika Arponen, Minna Luukkanen, Tuula Nevalainen, Tarja Miikki-Nikku). Työterveyshoitajat ottavat yrityksiinne yhteyttä syksyn aikana tai voitte myös tiedustella allekirjoittaneelta sähköpostitse.

Olemme kehittäneet toiveistanne nettiajanvaraustamme. Nyt sieltä löytyy laboratorioaikojen lisäksi työterveyshoitajille terveystarkastusaikoja, lisää lääkäreiden vastaanottoaikoja sekä näitä molempia myös Ovakon toimipisteeseen. Lokakuun aikana tulee varattavaksi rokotushoitajalle aikoja influenssarokotuksiin.

 Olemme ottaneet käyttöömme myös ns ajanvaraustiketin, jonka avulla voimme asiakkaille lähettää tekstiviestillä ajanvarauspyynnön. Tämä tekstiviesti sisältää linkin meidän nettisivuillemme ja ajanvaraukseemme.  Kirjautumalla ajanvaraukseen henkilö näkee hänelle kohdistuneet pyynnöt ja ohjeet. Myös meidän ”KULMILLA” sovelluksen kautta voi tarkastella ajanvarauspyyntöjä. 

Muistutan vielä, että meillä on käytössä Työnantajanextranet, jonka kautta on mahdollista kirjata ulkopuoliset sairauslomat sekä ylläpitää henkilöstön työsuhteita.  Ohjeita ja tunnuksia tähän palveluun saatte yrityksenne nimetyltä työterveyshoitajaltanne tai allekirjoittaneelta.

Kausi-influenssarokotukset saapuvat lokakuussa. Eksoten ja THL:n suositus on, että influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Aloitamme pistämään rokotuksia viikosta 44 lähtien. Rokotusajat löytyvät kohdasta  rokotushoitaja. Meiltä saa myös maksuttoman influenssarokotuksen, joka on tarkoitettu riskiryhmäläisille. Tällöin veloitamme käyntihinnan. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö
  • Raskaana olevat naiset
  • Kaikki 65-vuotta täyttäneet
  • Sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat: krooniset keuhko-, sydän-, maksa-, munuais-, aineenvaihdunta- ja neurologisetsairaudet, vastustuskykyä heikentävät sairaudet ja hoidot sekä muu sairaus, joka voi altistaa vakavalle influenssalle.
  •  Varusmiespalveluksensa aloittavat
  •  Vakavalle influenssalle erityisen alttiiden henkilöiden lähipiiri.

Virkeää ja värikästä syksyä kaikille, nautitaan luonnon väriloistosta!                                                             

Yhteistyöterveisin Tarja