Kesätiedote

Kesäiset terveiset työterveyshuollosta

Tällä viikolla tykyilemme keskiviikkona 12.6.2024, jolloin suljemme klo 11.45.

Torstaina 13.6 kaikki hoitajat ovat koulutuksessa klo 9.00 – 16.00 välisen ajan.  Tällöin vastaanottomme ja ajanvarauksemme ovat kokonaan kiinni.

Juhannusviikolla suljemme torstaina 20.6.2024 klo 14.00 ja juhannusaattona olemme kiinni.

Juhannuksen jälkeen keskitämme toimintamme kokonaan Einonkadulle ja suljemme Ovakon toimipisteemme. Toiminta Ovakolla alkaa 12.8.2024.

Heinäkuussa pidämme työterveyshuollon suljettuna kahden viikon ajan 15.7 -28.7.2024.

Muistutamme vielä, että Imatran Työterveyden ”KULMILLA” sovellus kannattaa ottaa viimeistään nyt haltuun. Tämän kautta on helppo olla meihin yhteydessä ja tehdä esim. reseptien uusimispyyntöjä ja ajanvarauksia. Huomioikaa kuitenkin, että kaikki ajat eivät ole netissä.

Lisäättehän tai ilmoitatte kesätyöntekijät yrityksenne listoille, jotta kaikki ajanvaraukset hoituvat lomakautena sujuvasti.  Voitte itse lisätä työntekijät työnantajan extranetin kautta tai jos yrityksellänne ei ole tunnuksia palveluun voitte ilmoittaa työntekijät ja muutokset omalle työterveyshoitajalle esim. sähköpostitse.

Kesälomakausi on jo todella lähellä ja suunnitelmia lomalle on varmaankin jo tehty. Tässä vielä työterveyslaitoksen 10 vinkkiä palauttavaan lomaan sekä vinkkejä miten laskeudutaan takaisin töihin. https://www.ttl.fi/tyopiste/kymmenen-vinkkia-palauttavaan-lomaan-nauti-kesasta-myos-loman-jalkeen  

Mukavaa aurinkoista juhannusta sekä rentouttavaa kesää kaikille!

toivottelee työterveyshuollon väki