Asiakastiedote maaliskuu -21

Hyvä asiakkaamme!

Meillä on hyviä uutisia. Lääkäriresurssimme parantuvat huomattavasti tiistaina 6.4. Saamme joukkoomme työterveyshuollon erikoislääkäri Anu Ravattisen. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi. Hänen vastuuyrityksensä selviävät huhtikuun aikana ja niistä tiedotetaan myöhemmin.  Kuura-etälääkäripalvelut jatkuvat ja edelleen nopeuttavat ja helpottavat lääkärin arvioon pääsemistä.

Imatran Työterveyden etävastaanottopalvelut on saatu hyvin käyntiin. Uutta ”Kulmilla” mobiilisovellusta käytetään päivittäin ja asioiminen sen avulla on helppoa ja turvallista. Toivottavasti kerrotte siitä henkilökunnallenne ja suosittelette lataamaan sovelluksen ja kokeilemaan rohkeasti sen käyttöä. Toivomme jatkossa, että tuon sovelluksen kautta hoituisi valtaosa yhteydenotoista. Korona-pandemian helpotettua myös monet ajanvaraukset hoituvat tuon sovelluksen kautta. Nyt tällä hetkellä laboratorioon on aikoja varattavissa sähköisesti.

Meillä on muutettu ajanvarausta näiden muuttuvien haasteiden vuoksi. Nyt ammattitaitoiset työterveyshoitajamme vastaavat puhelimeen ja hoitavat ajanvarausta ja sairasvastaanottoa. He tekevät puheluiden aikana hoidontarpeen arviointia sekä ohjausta, että neuvontaa. Näin puhelut voivat viedä hiukan kauemmin aikaa ja tämä voi asiakkaalle näkyä pidentyneenä vastaamisaikana. Mutta hyvällä ja tarkalla hoidontarpeen arvioinnilla saamme ajanvarauksen laatua paljon parannettua ja nopeutamme näin asiakkaan oikea -aikaiseen ja oikeanlaiseen hoitoon pääsyä.

6.4.2021 alkaen suljemme työterveyshuollon joka päivä klo 11.45-12.15 väliseksi ajaksi. Tällöin emme vastaa myöskään puheluihin.

Huhtikuun aikana saamme käyttöömme itseilmoittautumisautomaatin, jonka avulla jokainen vastaanotolle tuleva ilmoittautuu Kela- tai ajokortillaan. Tästä tiedotamme tarkemmin heti kun palvelu on valmis käyttöönotettavaksi.

Pääsiäisviikolla palvelemme torstaina 1.4 klo 15.00 asti. Pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä olemme kiinni.

Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä!