Ylakuva-maisema

Etusivu » Ajankohtaista » uutiskirje jäsenyrityksille joulukuu18

Hyvä asiakasyrityksemme!

                                                                                                                                                

Imatran Työterveys ry:n ylimääräisessä kokouksessa 22.11.2018 vahvistettiin ry:n uudet säännöt. Imatran Työterveys ry omistaa kokonaan uuden yhtiön osakekannan ja jatkaa toimintaansa aatteellisena yhdistyksenä, jonka tavoitteena on edistää työterveyshuoltoa ja tukea työterveyshuoltoon liittyvää koulutusta ja tutkimustyötä.

Hallitus päätti 22.11.2018 kokouksessa, että vastaanottohintoihin tulee 2,5% korotus vuoden 2019 alusta. Perusmaksua korotetaan 1€/hlö/v. Korotukset johtuvat yleisen kustannustason noususta, viranomaismaksujen ja it-kustannusten kasvusta.

Imatran Työterveys Oy aloittaa toimintana 1.1.2019 ja tuottaa jatkossakin pääasiassa työterveyshuollon palveluja asiakasyrityksilleen. Muutos tulee näkymään nykyisille asiakasyrityksille nimen ja laskuttavan yrityksen muutoksena.  asiakasyritysten työterveyshuollon sopimukset siirtyvät Oy:lle, ellei asiakasyritys muuta ilmoita. Sopimusten siirto tehdään vuoden 2019 alussa. Työterveyshuollon toimintasuunnitelmat jatkuvat ennallaan ja ne uusitaan silloin, kun nykyisen suunnitelman voimassaoloaika umpeutuu.